Stifterne & Ledelsen

Dorthe Lambertsen & Jesper N. Biel
Dorthe 

Dorthe er forstander og den ene halvdel af initiativtagerne bag Shelter Forsorgshjem. Dorthe er uddannet socialpædagog og har siden 2011 arbejdet med socialt udsatte. Dertil har hun ledelseserfaring med sig i rygsækken tilbage fra 2004 . Dorthe er bl.a. efteruddannet som NADA behandler, i Antidote førstehjælp og som Psykoterapeut. Medarbejderne siger om Dorthe, at hun er ægte, anerkendende, arbejder for det gode fællesskab og så udviser hun tillid sine medarbejdere.

Dorthes livret er asiatisk mad med kylling  


Jesper 

Jesper er viceforstander og den anden halvdel af initiativtagerne bag Shelter Forsorgshjem. Jesper er uddannet socialpædagog og har adskillige års erfaring med sig fra udsatte området i Sønderjylland. Han er b.la. efteruddannet i Antidote førstehjælp og som NADA behandler. Medarbejderne siger om Jesper, at han altid er i godt humør, han har en høj faglighed og er troværdig i sit lederskab. 
-derudover er han vild med farven sort!. 

Jespers livret er sønderjysk julemad  CREW


Line

Line er uddannet som socialpædagog i 2018 og har erfaring med sig fra socialområdet i Sønderjylland. Dertil er Line uddannet sportsmassør, har Antidote førstehjælp og er valgt som Shelter Forsorgshjems arbejdsmiljørepræsentant. Man er aldrig i tvivl om hvor Line er når hun er på arbejde, hun er husets spradebasse og er altid fuld af godt humør. Line er engageret, fokuseret og arbejder altid i øjenhøjde. 

Lines livret er vildt med tyttebær

Marianne 

Marianne er uddannet socialpædagog i 2021 og efteruddannet som NADA behandler. Hun er en af Shelter Forsorgshjems efterværn-medarbejdere som både har arbejdsplads i huset, men også ude i de tidligere beboers eget hjem. Noget der kendetegner Marianne er, at hun er faglig, engageret, har begge ben solidt plantet på jorden og så taler hun møj´e sønnejysk. 

Mariannes livret er kinesisk mad


Anne

Anne er uddannet social og sundhedsassistent og har en del års erfaring med sig fra det sociale område. Udover sine mange års erfaring er Anne efteruddannet som psykoterapeut og som NADA behandler. Anne er Shelter Forsorgshjems medicinansvarlige og en af husets efterværns-medarbejdere. Nogle af kendetegnene for Anne er højt humør, engagement og tilstedeværelse. 
-og så kan man altid hører når Anne er landet i huset. 

Annes livret er buffet

Kim

Kim er uddannet socialpædagog i 2004 og har en del erfaring med sig fra socialområdet i det sønderjyske. Kim er efteruddannet i NADA, dialektisk adfærdsterapi, som alhoholbehandler og skadebehandler. Noget der kendetegner Kim er, at han faglig stærk, nærværende, åbensindet og ærlig.

-og så kan han vidst ikke helt lyve sig fra, at have en smule accent.

Kims livret er orientalsk mad

Brian

Brian er uddannet socialpædagog, og har erfaring med sig fra socialområdet her fra det Sønderjyske. Brian er efteruddannet NADA-behandler, uddannet inden for motiverende samtaler, Anti-dote førstehjælp samt har han taget grundforløbet som psykoterapeut. Noget der kendetegner Brian, er højt humør, nysgerrige spørgsmål og et kæmpe engagement. 

Brians livret er lasagne

Cecilie

Cecilie er uddannet socialpædagog i 2022 og har erfaring med sig fra handicapområdet i det sønderjyske. Udover det daglige arbejde i huset, er Cecilie vejleder for vores pædagogstuderende, samt husets vagtplansansvarlige. Dertil er Cecilie efteruddannet som NADA behandler. 
Noget der kendetegner Cecilie er at hun er nærværende, har en god energi og en høj faglighed.

Cecilies livret er når hendes far laver sønderjysk nytårsmad